Preturi de proiectare - Cere o OFERTA!
Meniu menu
zpc

ZEN PROIECT CONSULTING SRL

Costuri de proiectare
Toate preturile se salculeaza in functie de suprafata, regim de inaltime, conditii de amplasament si complexitatea lucrarii. Totodata ne putem ocupa de realizarea studiilor geotehnice si a expertizelor tehnice. Putem obtine pentru dumneavoastra avizele specificate in Certificatul de Urbanism, putem realiza antemasuratori si devize la lucrarile proiectate, toate aceste lucrari suplimentare modificand pretul de proiectare initial.

Preturile incep de la 4 Euro/MP (Documentatie pentru obtinerea Autorizatiei de Construire) si urca pana la 20E/MP (documentatie completa, avize, studii de specialitate, taxe)

euro_pe_mp

Pretul corect
Vino la biroul nostru cu un plan de cadastru si cu ideile tale si in 30 minute de discutie, iti garantam solutii si idei pentru dorintele tale si un pret de proiectare corect si ferm al casei visurilor tale.

Sau pentru cei GRABITI
Trimite un SMS la numarul de telefon: 0726.20.88.21 cu mesajul: CASA-"suprafata"-"oras" si in cel mai scurt timp posibil, la ore rezonabile, revenim cu un telefon si va prezenta oferta noastra de pret.

ATENTIE: "suprafata" - reprezinta suprafata totala construita (suprafata desfasurata) a locuintei dorite, care se calculeaza prin adunarea suprafetei subsolului, a parterului si a etajelor. Suma nu trebuie sa fie fixa, este necesara pentru a afla o estimare a costului de proiectare pentru casa dumneavoastra.

Concluzie!

  • Nu te zgarci la pretul pe care il aloci proiectarii! De cele mai multe ori un pret mic ascunde lipsuri in documentatie!
  • Cere o oferta de pret si de la noi, Nu te costa nimic !
  • Vezi diferenta in serviciile incluse in pret!
  • Fa o vizita firmei de proiectare, cunoaste echipa!
  • "Lumea poate fi salvata prin arta, artistul face, in fond, jucarii pentru oamenii mari."
    Constantin Brancusi